İçeriğe geç

Varta Akü Kim Üretiyor

VARTA akü nerenin ürünü?

Varta, 1887 yılında Adolf Müller tarafından Almanya’da kurulan içten yanmalı motorlar için bir akü üreticisidir. Dünyanın birçok bölgesinde hizmet sunmaktadır.

VARTA’yı kim üretiyor?

Ellwangen’deki yeni taşınabilir pil fabrikasında ilk kuru piller üretim hattından çıktı – şu anda BMF adıyla. VARTA pilleri şu anda Dischingen’de üretiliyor.

En iyi akü markası hangisi?

En İyi Akü Markaları ve Fiyatları 2024 🔋 Araba aküleri hakkında yapılan yorumları göz önünde bulundurarak en iyi akü markaları listesinde Varta, Bosh, İnci ve Mutlu yer alıyor. Kalite, performans ve kullanım ömrüne göre 2024 yılında satın alınabilecek en iyi araba aküleri Varta D24, İnci Formula A ve Bosh S4 005 olarak sıralanabilir.

VARTA akü mü iyi inci akü mü?

İnci Akü, Türkiye’de üretilen kaliteli bir akü markasıdır. İnci aküleri, Varta akülerine kıyasla genellikle daha ucuzdur ancak performans ve dayanıklılık açısından benzer özellikler sunar.

Hangi akü daha uzun ömürlü?

Lityum piller daha uzun ömürlüdür, daha hafiftir, daha hızlı şarj olur ve deşarj olur ve daha çevre dostudur. Bir lityum pilin döngüsü ve kullanım ömrüne dair bir örnek aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Grafikte görülebileceği gibi, 25°C’de çalışan bir lityum pil 3800 döngüden sonra bile %85 kapasiteyle çalışabilir.

VARTA akü kaç yıl gider?

Binek araçlarda ortalama 4-5 yıl. Ticari araçlarda ise 2-4 yıl.

Bosch aküyü kim üretiyor?

Çetinkaya Akü A.Ş.

Orjinal VARTA akü nasıl anlaşılır?

Pilinizin 14 haneli barkodunu/seri numarasını aşağıdaki kutuya girerek bulabilirsiniz. Raf ömrü, model ve marka bilgilerine erişebileceksiniz. Seri numaranız garanti sertifikanızda bulunabilir. Ayrıca pilinizdeki kare barkodun yanında da görünür.

Mercedes hangi marka aküyü kullanıyor?

Mercedes kamyon aküleri için bakım gerektirmeyen Formula A Taurus akü modeli, Supr A Sentor akü modeline göre 30 kata kadar daha fazla titreşim dayanıklılığına sahip olabilen Maxim A Gorilla akü modeli veya start-stop teknolojisine sahip Mercedes kamyon aküleri için İnci Akü EFB Pantera akü modeli sizin için uygun bir seçenek olabilir.

Akü ömrü kaç yıldır?

Akü ömrü kullanım süresine ve sıklığına göre değişir. Aynı zamanda iklimsel etkiler, akünün araçta takılı olmadığında saklanma koşulları, marş sayısı ve aracın elektrikli ekipmanlarının motor kapalıyken kullanılması gibi faktörler de akü ömrünü etkiler. Ortalama verilere göre akü ömrü 4-5 yıldır.

Akü Türkiye’de kaçıncı sırada?

AKÜ, “QS Dünya Üniversite Sıralaması: Avrupa – Batı Asya 2024”te Türk üniversiteleri arasında 43. sırada | BASIN MÜDÜRLÜĞÜ HALKLA İLİŞKİLER3 Ekim 2023

Akünün bittiği nasıl anlaşılır?

Araba durduğunda, akünün voltajı 12 volt olmalıdır. Marş motorunu çevirdiğinizde voltmetre okuması 10 voltun altına düşerse, bu akünün bittiği anlamına gelir. Aracınız kontağı açtığınızda veya trafikte beklerken çalışmıyorsa, bu akünün bittiğinin bir göstergesi olabilir.

VARTA akü hangi ülkeye aittir?

Almanya’da üretilen VARTA® otomotiv aküleri, her araca doğru performans seviyesini ve uzun bir kullanım ömrünü sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

VARTA akü hangi araçlarda kullanılır?

VARTA® aküleri, ister start-stop sistemi, ister konvansiyonel araç, ister motosiklet, ister ticari araç, ister kamyon veya hobi spor aracı olsun, aracınızın “kalbini” besler. En iyi çözüm her zaman bir VARTA® aküsüdür!

VARTA akü sulu mu?

VARTA®, çok çeşitli araçlar için kapsamlı bir sulu kurşun-asit akü portföyü sunmaktadır.

Orjinal VARTA akü nasıl anlaşılır?

Pilinizin 14 haneli barkodunu/seri numarasını aşağıdaki kutuya girerek bulabilirsiniz. Raf ömrü, model ve marka bilgilerine erişebileceksiniz. Seri numaranız garanti sertifikanızda bulunabilir. Ayrıca pilinizdeki kare barkodun yanında da görünür.

Bosch aküyü kim üretiyor?

Çetinkaya Akü A.Ş.

Mutlu akü hangi ülkenin malı?

Türkiye’nin 1 numaralı tanınmış akü markası olmanın verdiği sorumluluk ve deneyimle; binek ve hafif ticari araçlar, ağır ve süper ağır ticari araçlar ile hobi ve alternatif enerji ihtiyaçları için dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine akü çözümleri sunmaktadır.

VARTA 60 amper akü kaç lira?

Üretim tarihi seçenekleri: 2021. 2022 2.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir